Support

Welcome Guest 

Show/Hide Header

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: 1 [2]
Author Topic: Announcement: uPlay Tablet Support Forum under new moderation
6252987718-
834
Newbie
Posts: 1
Permalink
Post Re: Announcement: uPlay Tablet Support Forum under new moderation
on: February 23, 2024, 09:35
Quote

Способность приобрести китайскую искусственную флору сможет удовлетворить самые взыскательные вкусы. Притягательность этих цветов не уступает настоящим.
цветы Китай купить

yukikobren-
nan2
Newbie
Posts: 1
Permalink
Post Re: Announcement: uPlay Tablet Support Forum under new moderation
on: March 6, 2024, 05:49
Quote

Съюзът на екскурзоводите в България (СЕБ) е първата организация, установена на територията на страната с предназначение обединение, протекция и развитие на екскурзоводската професия.

От 1990 г. до днес броят на привържениците нараства до 200, а езиците, на които обслужват, достигат до 20, в това число: английски, български, френски, гръцки, датски, иврит, испански, италиански, немски, норвежки, полски, португалски, румънски, руски, турски, унгарски, нидерландски, чешки и други.

Организирането на събития с просветна предназначение за екскурзоводи е сред главните дейности на СЕБ. Курсовете, лекциите, конференциите и семинарите предоставят неповторимата възможност за споделяне на знания, начини и интересни преживявания в областта на екскурзоводската професия, привличайки вниманието и спомагайки за обединението на всеки един от членуващите.

СЕБ опростява комуникацията между екскурзоводите и техните клиенти – туристически организатори. Това се осъществява чрез непосредствена връзка (база от данни в официалния сайт на СЕБ) или непряк контакт (чрез компетентно лице, отговарящо по телефона и електронната поща на организацията).

Част от екскурзоводите на СЕБ са също и квалифицирани преводачи от чужди езици. Ангажирането на екскурзоводи и преводачи от СЕБ е възможно чрез договори за трудова или гражданска дейност, с предоставяне на фактури, както лично от тях, така и през организацията.

СЕБ продължава да привлича нови, мотивирани членове, да предлага шансове за повишаване на квалификацията им и съвършенстване на уменията им като екскурзоводи, да подпомага връзката между гидовете и туроператорите.

курс за екскурзоводи

=bulguide=

Pages: 1 [2]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Page loaded in: 0.025 seconds.